Rólam

Hello :)

Úgy gondoltam, megírom ezt a bejegyzést, hogy esélyetek nyíljon kicsit jobban megismerni. Sosem titkoltam, hogy ki lennék, mármint, Face-en sem álprofillal posztolok, mert szerintem nincs sok jelentősége... Lehet mondjuk az a másik indok amellett, hogy felesleges, hogy tulajdonképpen lusta is vagyok még egyet csinálni és fenntartani egyaránt. Titok még magam előtt is. 

Szall, kezdetnek: 2000. március 4-én láttam meg a napvilágot egy budapesti kórház nemtudomhányadik emeletének nemtudomhányadik szobájában, hajnali 3:45-kor. Nagy baba voltam, és az első unoka. 
Tudom, ezt most mindenki baromi fontosnak tartotta. Igen, fontosnak. Én is, de gondoltam, induljunk ki innen.

Nagy ugrás: 2013. Azt hiszem, itt kezdtem szétnézni a blogger világban, mégis mekkora elvetemült ötletek vannak, milyen portálok, történetek, emberek... Mit hogyan kell... Ekkoriban lettem ötös nyelvtanból, annyira ráfeküdtem a témára, aztán december 25-én elkezdtem az első történetemet, amit már februárban abbahagytam, mert olyan szinten rossz volt. Az akkori írásaim már nem találhatóak meg, főleg, hogy más néven is publikáltam őket. Hál' Istennek, az első sztorimnak már a címére sem emlékszem, csak a semmit sem mondó linkje van elmentve a gépemre, és anyukám, sehogy sem tudom eltüntetni! 

A nevem... Nos, mostanában már "reasonelll sticthen"-ként írok, hatalmas meglepetés érhetett most mindenkit, tudom! Ezt így, kisbetűvel használom, és sohasem tervezem változtatni. Ha kiadnék egy könyvet, ami jelenleg baromi messze áll még tőlem, szerintem azt is reasonelll sticthenként vinném kiadóhoz. Viszont nagyon nem így indultam!

Először ha jól emlékszem, Raven Kiss voltam. Ötletes és nagyra becsült név, csodálom is, egyáltalán hogy jutott eszembe?! Soha nem volt még jobb ötletem! (rekt) Ez egyébként az akkori kedvenc könyvem címéből jött, ami a Raven Boys volt, és a "Kiss", mint nem is tudom... drámai cukiság? Valami hatalmas cukormennyiség után állhattam, az biztos. 
Utána következett a Chrissy Sunshine, ha jól emlékszem, s ez ugyancsak valami bődület hülyeség okán szakadhatott ki belőlem. Egy blogger nevet változtatott akkoriban, akit nagyon szerettem, én meg néztem, hogy "Wow, ha ő is, akkor én is...", úgyhogy az akkor futó történetem, ami valami Nick Jonas sztori volt - a címe "You are the reason...", de a végét már elfelejtettem - okán lettem Reason L. Az "L" a keresztnevem, egyébként. Ötletes, mi? Egyre jobb voltam, ppz
Ki tudja, mennyi idő telt el, de valamiért megint váltottam. A legnagyobb ugrás akkor is ez a Chrissy volt, nem? Mai napig imádom magam érte, és a szerkesztőséget pedig csak áldani tudom, amiért elviseltek! Issy Blogmagazin volt egyébként, ha valakit érdekel. Tehetségesek a lányok, ajánlom őket, bár nem tudom, aktív-e még az oldal...

Innentől "Reasonel" lettem, melynek rövidítése "RS", később "rs", mert ugye az mencibb, és mániám volt kitenni elé vagy mögé, hogy "xx", vagyis puszi, vagy valami ilyesmi hülyeség, amit ha ma meglátok, de úgy mindenhol, akkor az agyfrász kerülget. Pedig ma is előfordul velem néha, még ha már tudatosan is... csak szerencsére nem mindenhol, és tök indokolatlanul.
Körübelül talán a kilencedik osztály végénél válthattam végül, bár megfordult a fejemben, hogy csak a "sticthen"-t fogom használni, mert az különösen tetszett, bár a mai napig is így van. Tudjátok, van/volt az a "Lilo és Stitch" című mese, amiben szerepelt a hawaii kiscsaj meg az a kék szörnyecske, és én imádtam! Nos, a "sticthen" innen jött, ezt már egész eredetinek is titulálom... Tudjátok, női megfelelő, kisbetű, stb. És akkor már kezdeni kell valamit a "Reasonl"-lel is, nem? Hm, nos, ebből valahogy kérdés nélkül megszületett a "reasonelll", mert maradjunk a kiejtésnél, ha már egyszer changingelünk, és a már régóta 3 tagú (kis)családom okául is pont megfelelő volt, a keresztnevemet még mindig magán viselve. A reason mondjuk elég sablonos, de kit érdekel? Baromi sok okom volt emellett dönteni.
Istenem, milyen rossz humorom van!!! *drámai sóhaj*


dog
Hogy mi az álmom? Jó kérdés. A jelenlegi egy angol bulldog. Imádnám, Istenem! Pont olyanok, mint én. Baromi lusta, és mire kiérnék vele a kapuig, már haldokolna, hogy ő nem bírja ezt a rohanást, álljunk meg! 
Na de komolyan! Talán egy felsőfokú nyelvvizsga, és egy amerikai cserediák-év, ami ha minden jól sikerül, és össze tudom hozni a kiválasztáson is a dolgokat, akkor talán megvalósul. *finger crossed*

Megőrülök mindenféle vintage cuccért, zenei téren mindenevő vagyok, csak a tuc-tuc az, ami ne kerüljön elém, és... OH! Imádom a sorozatokat! Szinte mindegyikbe belekezdtem már, most éppen a Supernaturallel ismerkedek, és a Two Broke Girls-szel, bár az néha nem igazán tud lekötni. Másik hatalmas kedvencem a 90210, hatalmas rajongója vagyok! Olvasni is nagyon szeretek, de ha igazán magadba akarsz bolondítani, akkor kezdd el nézni a(z) One Tree Hillt, és megveszel kilóra, azt garantálom! És hm, ha te is utálod Dannyt, akit máglyára kéne pakolni, akkor aztán még hozzád is megyek feleségül, vagy... igen, élettársul is!
És yep. Ha úgy írsz rám, hogy valami elképesztően rossz mémet küldesz először, akkor tudd: máris imádlak. Példa oldalt...

funny, meme, and lol képÉs ami még a legfontosabb: Liam James Payne az én daddym. 
Oh. El ne felejtsem: Ziam és Larry mindenek felett! Mindemellett Gavin DeGraw és We The Kings, Charlie Puth, Demi Lovato, Tohether Alive, Melanie Martinez... iltsm! <3

Ha eljutottál idáig, mert igen, ennyi lenne ez a kis cuccosság, akkor minden tiszteletem a tied! Kicsit durva, hogy egyáltalán én végig tudtam vezetni, még ha érthetetlenül is, lol.
És ami a legfontosabb, talán, így a végére, az az elérhetőségem. Mert igen, khm. Ha kérdésed van, vagy bármi, akkor nyugodtan írj, és válaszolok. Bármivel kapcsolatban, és nagyjából mindig, mert az éjjelibaglyok nem nagyon szeretnek pihenni...

És nem tudom, figyeltétek e, de baromira igyekeztem mellőzni a smiley-kat! Remélem, sikerült, mert őszintén szólva én most fáradt vagyok ezt visszaolvasni... 

Szall, én:
Facebook csoport: ×××
Gmail: luca.lehoczki@gmail.com (da bumm tsss, lelőttem a nevemet... de hát itt is lusta voltam az írói nevemmel kreálni egy profilt, duh!)
Instagram: sticthen
Weheartit: ×××
Snapchat: Mentacukooor (ha látni akarod a baromságaimat és minden egyebet, amit beteg lelkiállapotomban kiteszek, akkor igazán sajnálom, de nincsen reklamáció, és a pszichológust sem állom. Van ennek így egyáltalán értelme, vagy csak én akartam nagyon flegma lenni, igencsak félresikerülten?!)
Wattpad: Ketchupgirl69 (hahaha de kis huncut vagyok, főleg, hogy szinte mindenhol más a nevem. sad story.)

kim kardashian kép

funny, michelle obama, and lol kép

Nem tudtam kihagyni, jelenleg ezek a kedvenceim...
És már csak azért is idebiggyesztem:
xx, rs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése